Politica de confidențialitate a platformei VIAȚA

Politica de confidențialitate a platformei VIAȚA

Conform GDPR, VIAȚA are obligaţia de a administra, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizezi despre tine. Scopul colectării datelor este menționat mai jos.

“VIAȚA” este LIFE EVOLUTION SRL, persoana juridică română cu sediul social în Roșu, str. Crinului, nr. 35C, jud. Ilfov, înscrisă la Registrul Comerțului sub nr. J23/1361/2019, cod de identificare fiscală 40846530.

Pe website-ul VIAȚA colectăm date cu caracter personal atunci când acestea sunt înregistrate voluntar de persoanele vizitatoare în diverse secțiuni ale acestuia în scopul de:

– a te înscrie in VIAȚA, pentru a dobândi calitatea de membru;

– a te înscrie la evenimentele organizate de către VIAȚA (workshopuri, întâlniri, webinarii, prezentări, seminarii), respectiv pentru a fi informat din timp cu privire la detaliile organizatorice (locație, oră, dată) și/sau modificarea acestora prin e-mail și/sau mesaje SMS;

– a beneficia și a avea acces la diferite informații pe care le oferim in cadrul website-ului;
– a primi de la VIAȚA mesaje cu privire la evenimentele viitoare, organizate de catre VIAȚA pentru membri;

– a figura în agenda membrilor, dacă alegi asta;

– alte activități desfășurate în cadrul VIAȚA.

În cadrul vizitelor pe website-ul nostru este posibil sa colectăm adresa IP și/sau informații despre paginile accesate și momentul accesării, cu ajutorul aplicației Google Analytics și a cookie-urilor. Pentru detalii despre aceste aspecte și despre modalitățile în care poți sa lansezi sau să blochezi cookie-urile, te rugăm să consulțti politica de utilizare a cookie-urilor website-ului.

În cazul în care o persoana se înregistrează pe VIAȚA, îi vom solicita datele cu caracter personal strict necesare pentru a putea beneficia de serviciile oferite și pentru a o informa cu privire la evenimentele organizate de VIAȚA.

În general, aceste date sunt numele și prenumele, data nașterii, localitatea, județul, adresa de e-mail și numărul de telefon. Dupa caz, la aceste date s-ar putea adauga altele în cazul în care persoana este interesata de servicii care necesită datele respective.

VIAȚA nu va colecta și nu va stoca datele cu caracter personal ale celor care le-au completat pe website în diverse secțiuni în vederea furnizării unui serviciu oferit în mediul online dacă nu au finalizat înregistrarea lor prin exprimarea acordului neechivoc ca acestea să fie prelucrate de VIAȚA. În această situație serviciul se va considera că nu a fost solicitat și nu va putea fi prestat de VIAȚA.

VIAȚA nu va colecta și nu va stoca datele cu caracter personal ale celor care le-au completat pe website pentru folosirea lor în scop de marketing și nici nu va preda niciodată aceste date către terți fără acordul dumneavoastră.

Garantăm că VIAȚA nu va vinde datele cu caracter personal pe care le-a colectat de la persoanele vizitatoare și  nici cele colectate de la membrii website-ului.

De asemenea, VIAȚA nu va permite accesul la aceste date decat terțelor persoane care au nevoie să le cunoască în vederea prestării serviciilor pentru care persoanele vizitatoare și membrii și-au dat acordul.

Consimțământul acordat pe website pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în vederea transmiterii unor mesaje despre evenimente similare viitoare poate fi retras în orice moment în oricare dintre urmatoarele modalități:

– prin accesarea link-ului de “dezabonare” inclus în fiecare newsletter,

– prin debifarea acestei opțiuni în cadrul profilului personal al membrilor.

VIAȚA se adreseaza, în primul rând, persoanelor care au împlinit 18 ani. Protejarea vieții private online a minorilor este foarte importantă pentru VIAȚA. Te rugăm să nu completezi datele tale cu caracter personal în cuprinsul secțiunilor website-ului dacă ești minor și nu ai acordul părinților/reprezentanților tăi legali în acest sens.

De asemenea, te informăm că dacă ți-ai dat acordul pentru a primi Newslettere prin intermediul website-ului www.viata.org, aceste mesaje vor fi transmise de VIAȚA utilizând serviciile unei companii de servicii de e-mail: Mailchimp – www.mailchimp.com cu adresa: The Rocket Science Group, LLC 675 Ponce de Leon Ave NE Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA Contact: https://mailchimp.com/contact/

În cazul în care nu dorești ca datele tale să fie furnizate platformei Mailchimp pentru transmitea newsletter-ului www.viata.org, te rugăm să nu te abonezi la acesta.

Atragem atenția că website-ul www.viata.org conţine link-uri către site-uri a căror politică de confidenţialitate /de prelucrare a datelor cu caracter personal este diferită de a noastră.

Dacă trimiți date cu caracter personal către oricare dintre aceste site-uri, informaţiile tale cad sub incidenţa declaraţiei lor de confidenţialitate /de prelucrare a datelor cu caracter personal. Politica de prelucrare si protectie a datelor cu caracter personal a website-ului www.viata.org nu se aplică informaţiilor pe care le trimiteti pe acele site-uri. Te încurajăm să citești cu atenţie politica de confidenţialitate a oricărui website pe care îl vizitezi.

Îți confirmăm că am aplicat procedurile fizice, electronice şi manageriale necesare pentru prevenirea accesului neautorizat, menţinerea securităţii datelor şi folosirea corectă a informaţiilor stocate online. Pentru a-ţi asigura confidenţialitatea, vom urma paşii necesari pentru verificarea identităţii tale înainte de a-ţi acorda accesul sau a face corecţii.

Pentru protecția acestora vom lua cel puţin următoarele măsuri de siguranţă: acces limitat numai angajaţilor/colaboratorilor care au nevoie de aceste date pentru furnizarea serviciilor, acces la bazele de date pe baza de user şi parolă.

VIAȚA se obligă să respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal sau a oricăror acte normative aplicabile în acest domeniu.

Prezenta politică este actualizată regulat pentru a garanta drepturile persoanelor vizitatoare/membrilor și pentru a îmbunătăți modurile de prelucrare și protecție a datelor cu caracter personal prelucrate.

1 octombrie 2018
0

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Platforma VIAȚA folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.